vrijdag, juni 22, 2012

 

Brabantse organisaties willen meebetalen aan op peil houden natuurbeleid

Andere financiering, kostenbesparingen en andere realisatievormen kunnen een substantiƫle bijdrage leveren aan het realiseren van de EHS in Noord-Brabant. Dat stelt een brede coalitie van Brabantse terreinbeheerders, BPG, waterschappen, Milieufederatie, ZLTO en de toeristische organisaties TOP-Brabant en ANWB in een bod dat vrijdagochtend wordt aangeboden aan Provinciale Staten.

Met het bod sluiten de al langer samenwerkende organisaties - zij schreven eind 2010 al een verkiezingsmanifest - aan bij de opgave die er voor de provincie ligt. Het provinciebestuur heeft uitgesproken vast te willen houden aan volledige realisatie van de EHS, maar loopt tegelijk aan tegen de kosten daarvan.
'De provincie wil een nieuwe koers inzetten gebaseerd op samenwerking met andere partijen. Vandaar ons bod', stelt Jan Baan, directeur van het Brabants Landschap. 'Voor de partners is het belangrijk dat de realisatie van de EHS gestaag doorgaat en dat goed beheer wordt gecontinueerd', Bron: Brabantslandschap. Lees verder.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?