zondag, juni 21, 2009

 

Bedrijvenbeurs Land van Cuijk, Noord-Limburg en Nordrhein-Westfalen

In het najaar van 2006 en in het voorjaar van 2008 vonden de eerste edities van de Bedrijvenbeurs Land van Cuijk & Noord-Limburg in Cuijk. Op woensdag 18 en donderdag 19 november vindt de Bedrijvenbeurs wederom plaats, echter nu op de locatie Airport Weeze.
Sigrid Meulebeek van het organiserende The Organizing Connection: 'Op onze huidige locatie in Cuijk groeiden we uit ons jasje. We waren genoodzaakt een tent aan te bouwen om te kunnen voldoen aan de groeiende vraag naar expositieruimten.

Wij hebben met Airport Weeze een geschikte nieuwe locatie gevonden op een kleine 35 kilometer van Cuijk, die voldoet aan alle eisen.' Bij een nieuwe locatie hoort een nieuwe naam. Omdat bij deze Bedrijvenbeurs ook Duitse bedrijven uit de grensregio worden betrokken, is gekozen voor een meer internationale naam: Ne-D in Business, Bedrijvenbeurs Land van Cuijk, Noord-Limburg en Nordrhein-Westfalen.

Het thema van deze Bedrijvenbeurs zal dan ook zijn: 'zakendoen in het grensgebied'. Meulebeek is zich ervan bewust dat ondernemers wat huiverig zullen zijn om te gaan deelnemen aan een beurs over de grens.

'Ik heb echter gemerkt dat de ondernemers uit de regio Land van Cuijk & Noord-Limburg erg sterk zijn in het zien van kansen en mogelijkheden. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ook de twijfelaars een kans als deze uiteindelijk niet aan zich voorbij zullen laten gaan.'
Overigens heeft ruim 65% van de exposanten van voorgaande edities middels een enquĂȘte aangegeven Airport Weeze te zien als een uitstekend alternatief. - The Organizing Connection 0412-405280





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?