woensdag, juni 18, 2008

 

Kansenkaarten molens


Acht studenten van de NHTV hebben een aantal maanden gewerkt aan een opdracht voor drie reconstructie gebieden. 13 juni presenteerde ze de resultaten tijdens een symposium. Hierna volgt het bericht wat van de molenproject blog afkomstig is.

13 juni was het dan zover... Ons symposium!! Na het ontvangst met koffie en een heerlijk stuk gebak bijtte Philip het spits af met de resultaten van onze individuele onderzoeken. Daarna vertelde Marianne Muller van More BV over de gewenste houding met betrekking tot het zoeken naar subsidiemogelijkheden.

Vervolgens kwam Willy van der Steijn van Stichting de Kilsdonkse Molen aan het woord. Middels een helder verhaal zette hij uiteen hoe de stichting het voor elkaar heeft gekregen om een groot draagvlak te creëren voor de restuaratie en exploitatie van de Kilsdonkse Molen.
Tenslotte reageerde Leo Endedijk, directeur van de Hollandsche Molen, op de voorgaande sprekers en de door ons gepresenteerde kansenkaarten. Hij haalde meermaals aan dat er echte kansen zijn geïdentificeerd.

Ook u kunt deze kansen ontdekken door de kansenkaarten te downloaden middels de volgende link: http://www.knappeactie.nl/Kansenkaart.pdf

Als molenprojectgroep wensen wij u veel leesplezier toe!






<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?