zondag, maart 11, 2007

 

Groepsarrangementen Noordoost-Brabant

De nieuwe gids met groepsarrangementen van de Regio-VVV Meierij en Noordoost-Brabant is verschenen. Alle recreatieve mogelijkheden voor groepen in 's-Hertogenbosch en omgeving zijn daarin op overzichtelijke wijze bijeengebracht.

Ieder wat wils

Een dagje op stap met vrienden, familie of collega's? In de nieuwe gids met groepsarrangementen staat een breed scala aan ideeën, handig ingedeeld op thema's. Een workshop cocktail shaken, salsa dansen, mozaïeken, pokeren of liever creatief bezig zijn met chocolade? Er is voor ieder wat wils.
Actief

Ook actief bezig zijn met solex rijden, een GPS speurtocht, steppen of zelfs skippyballen behoort tot de mogelijkheden. Of ga Vestingfietsen en ontdek de vesting 's-Hertogenbosch en haar mooie omgeving. Alles kan in combinatie geboekt worden met de onbeperkte culinaire mogelijkheden in Den Bosch zoals een Hap & Stap Arrangement, een wandeltocht waarbij u op één avond drie verschillende restaurants bezoekt.

Nieuw

Nieuwe activiteiten dit jaar zijn een hockeyclinic, een golfclinic en een Segway Tour. De medewerkers van de Regio-VVV stellen desgewenst een complete bedrijfsdag samen.
Hap-trapOok de regio rond 's-Hertogenbosch biedt volop mogelijkheden voor groepsactiviteiten. Het Hap-Trap arrangement is een culinaire fietstocht waarbij een gids je de mooiste plekjes van Brabant zien. Onderweg geniet je van drie gangen in drie verschillende restaurants. Genieten van cultuurhistorie tijdens een stadswandeling kan in Ravenstein, Cuijk en Boxmeer. Ook zijn er bijzondere arrangementen mogelijk in Grave, Sint-Oedenrode en Oisterwijk.InformatieDe gids met groepsarrangementen is gratis af te halen bij alle VVV-winkels in de regio Meierij en Noordoost-Brabant. Reserveren is mogelijk via de afdeling Groepsreserveringen in 's-Hertogenbosch, tel. 073-6149986 of per e-mail: groepsreserveringen@regio-vvv.nl. Alle informatie is terug te vinden op http://www.regio-vvv.nl/ en http://www.vvvdenbosch.nl/ Bron: Tourpress 9 maart 2007.





<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?